ALS Scandinavia hyr ut pumpar av modell Aircheck till företag för provtagning av luft. Provtagare (t.ex. adsorbentrör eller filter) kan beställas till. Utrustningen hyrs ut veckovis, men möjlighet till kortare hyra finns om utrustningen hämtas och återlämnas på ALS i Danderyd (se information längre ned).   

För prover som skall analyseras av ALS Scandinavia levereras utrustningen fraktfritt till valfri adress i Sverige, leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Även returen av utrustningen är fraktfri, returfraktsedlar ingår i utskicket. Snabbare leverans är möjlig, då faktureras frakten enligt gällande prislista

Vid beställning av pumpar önskar vi att ni alltid anger det datum luftpumpen önskas hyras. Var gärna ute i god tid med din beställning. Vi har många luftpumpar, men ibland händer det att alla pumpar är uthyrda ett visst datum. Vi kan därför inte garantera att pumpar finns inne för uthyrning önskat datum. Vi bekräftar alltid er beställning och bokar upp pumpar till önskat datum. Om inga luftpumpar finns tillgängliga önskat datum informerar vi er om det.

För kunder i Stockholmsområdet finns möjlighet att hämta och återlämna utrustningen på ALS i Danderyd (Rinkebyvägen 19c). I dessa fall finns möjlighet att hyra pumpen en kortare tid, t.ex. en eller ett par dagar.

 

Pump (AirCheck) inkl. tillbehör

Pumpen levereras kalibrerad för avsedd typ av mätning.

Följande ingår i hyran:

  • Pumpväska med kalibrerad luftprovtagningspump
  • Laddare till pump
  • Slangar för avsedd mätning
  • Lågflödeskit med strypventil för adsorptionsrör (endast om pumpen ska användas vid lågt flöde)

Följande ingår ej i hyran, men kan hyras separat:

  • SKC föravskiljare
  • Porgasspjut
  • Exsickatorlock

Provtagare och/eller andra tillbehör kan beställas till.

Luftpump med lågflödesadapter och Asset-provtagare för isocyanater.

Priser och beställning:

Se våra priser för hyra av pump här.
Priser för hyra av porgasspjut finns här
Priser för adsorptionsrör och filter finns i vår webbshop.

Använd gärna vårt formulär för beställning av luftpump och tillbehör. Ange alltid önskat datum för hyran på beställningen och skicka gärna beställningen i god tid. Skicka ifyllt formulär till filter.ta@alsglobal.com. Vi återkommer med en bekräftelse på hyran.

 

Kontakta oss gärna vid frågor:

E-mail: info.ta@alsglobal.com

Telefon: 08- 527 752 00