ALS Scandinavia hyr ut pumpar av modell AirChek till företag för provtagning av luft. Provtagare (t.ex. adsorbentrör eller filter) kan beställas till. Utrustningen hyrs ut veckovis, men möjlighet till kortare hyra finns om utrustningen hämtas och återlämnas på ALS i Danderyd (se information längre ned).   

För prover som skall analyseras av ALS Scandinavia levereras utrustningen fraktfritt till valfri adress i Sverige, leveranstiden är normalt 3-5 arbetsdagar. Även returen av utrustningen är fraktfri, returfraktsedlar ingår i utskicket. Snabbare leverans är möjlig, då faktureras frakten enligt gällande prislista

Vid beställning av pumpar önskar vi att ni alltid anger det datum luftpumpen önskas hyras. Var gärna ute i god tid med din beställning. Vi har många luftpumpar, men ibland händer det att alla pumpar är uthyrda ett visst datum. Vi kan därför inte garantera att pumpar finns inne för uthyrning önskat datum. Vi bekräftar alltid er beställning och bokar upp pumpar till önskat datum. Om inga luftpumpar finns tillgängliga önskat datum informerar vi er om det.

För kunder i Stockholmsområdet finns möjlighet att hämta och återlämna utrustningen på ALS i Danderyd (Rinkebyvägen 19c). I dessa fall finns möjlighet att hyra pumpen en kortare tid, t.ex. en eller ett par dagar.

Boka pump genom att fylla i bokningsformuläret och maila det till filter.ta@alsglobal.com. I formuläret kan du även beställa provtagare och filter. Ange alltid önskat datum för hyran. Vi återkommer med en bokningsbekräftelse.

Med hyra av luftpump och annan utrustning för luftprovtagning kommer ett hyresavtal.

 

Läs hyresavtalet för luftpumpar

Boka pump för provtagning av luft! - Returnera den ifyllda blanketten

 

Pump (AirChek) inkl. tillbehör

Pumpen levereras kalibrerad för avsedd typ av mätning.

Följande ingår i hyran:

  • Pumpväska med kalibrerad luftprovtagningspump
  • Laddare till pump
  • Slangar för avsedd mätning
  • Lågflödeskit med strypventil för adsorptionsrör (endast om pumpen ska användas vid lågt flöde)

Följande ingår ej i hyran, men kan hyras separat:

  • SKC föravskiljare
  • Porgasspjut
  • Exsickatorlock

Provtagare och/eller andra tillbehör kan beställas till.

Luftpump med lågflödesadapter och Asset-provtagare för isocyanater.

Priser