ALS Scandinavia erbjuder ett stort utbud av livsmedelsanalyser så som näringsämnen, vitaminer, allergener, pesticider, mikrobiologiska parametrar och metaller (spårelement). Majoriteten av våra livsmedelsanalyser är ackrediterade med gränsvärden kopplade till den livsmedelslagstiftning som finns.

I menyn till höger finner du mer information om metallanalys, vitmaniner, pesticider och tillsatser.

Vi utför analyser i alla typer av livsmedel (exempelvis barnmat, spannmål, kryddor, drycker, frukt, bär, skaldjur etc), kosttillskott samt djurfoder.


Våra analyspaket är logiskt namngivna med en paketbeteckning som talar om analysområdet. Alla livsmedelspaketnamn inleds med F (= Food), följt av en bokstavsförkortning, t.ex. ALL = allergen och NUT = nutritional, eller en siffra för våra metallpaket.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.


Expressanalyser?

Standardsvarstid är normalt sett 10 arbetsdagar. Vi kan erbjuda expressanalyser, om så önskas kontakta oss i samband med när prov skickas in, så undersöker vi laboratoriernas expresskapacitet.

 

Kontakta oss!

Fyll i formuläret till höger så återkommer vi till dig. Du kan också ringa eller skicka e-post, kontaktuppgifter finns här.