Genom ALS kundportal, ALS Solutions, får du som företagskund omedelbar tillgång till alla de tjänster vi erbjuder på ett och samma ställe, så som beställning av analyser, orderstatus, se resultat och delresultat, applicera riktlinjer/kundspecifika gränsvärden och mycket mer.

ALS Solutions utvecklas kontinuerligt och kommer bli den naturliga platsen för att beställa tjänster hos oss samt att få tillgång till webinar, utbildningar och instruktioner.

Dina synpunkter är betydelsefulla! Aktivera systemet redan idag och ge oss din feedback. 

 

Läs mer om ALS Solutions

 

 

Aktivera ALS Solutions

För att kunna logga in på ALS Solutions krävs att ditt företag är registrerat som kund hos oss och att företaget har aktiverat tjänsten.

Aktivera ALS Solutions:

1. Firmatecknaren signerar aktiveringsavtalet (villkoren) för tjänsten.

Aktiveringsavtal ALS Solutions

2. Det signerade aktiveringsavtalet skickas till sales.lu@alsglobal.com.

3. Vi aktiverar tjänsten åt er.
 

Om ni önskar hantera konfidentiella projekt i ALS Solutions, kontakta oss så anpassar vi användarnas rättigheter efter era behov.

Firmatecknaren har också möjlighet att utse en kundadministratör/kundadministratörer som kan skapa nya användare och möjliggöra delning av data.

Alla nya användare får ett e-postmeddelande med en aktiveringslänk.

Onlinesystemet kan innehålla känslig företagsinformation, det åligger därför dig och ditt företag att meddela oss om din användare ska stängas ner, t.ex. om du slutar eller byter arbetsgivare.

Genom att aktivera ALS Solutions godkänner du att vi lagrar den information du ger oss och att denna i vissa fall kan delas med dina kollegor och med externa parter som ni begär ska få tillgång till er data.

 

ALS Solutions är idag tillgängligt för kunder hos ALS Danderyd och ALS Luleå. Systemet kommer så småningom även göras tillgängligt för våra kunder hos ALS Landskrona och ALS Sollentuna.

 

 

Vill du ha hjälp att aktivera ALS Solutions?

Vi hjälper dig gärna med att aktivera ALS Solutions. Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss via e-post eller telefon.

Du kan även boka ett möte med en av våra experter om det är något specifikt du behöver hjälp med, t.ex. hur du registrerar din första order i ALS Solutions. Mötet sker via Microsoft Teams.

Boka tid med en av våra experter på ALS Solutions

Den här webbplatsen är skyddad av reCAPTCHA och Googles Privacy Policy och Terms of Service gäller.