ALS Scandinavia - En bra arbetsplats

ALS strävar alltid efter att ge alla medarbetare möjligheter till att växa och utvecklas hos oss.

VÅRA KÄRNVÄRDEN

EN ANSVARSTAGANDE ARBETSGIVARE

ALS rykte har byggts upp och stärkts under många år med grund i våra kärnvärden och principer. På ALS upprätthåller vi våra kärnvärden:

  • Säkerhet som en prioritet
  • Ärlighet och integritet
  • Överträffa kundförväntningar
  • Tro på vår förmåga
  • Hårt arbete och ständiga förbättringar
  • Göra det bättre
  • Fira framgång

ALS är en arbetsplats för dig som vill jobba och utvecklas som person. Vi strävar ständigt efter att skapa en arbetsmiljö där du trivs, har ett intressant jobb och får möta nya människor. Vi bidrar aktivt till samhället och tror på att skydda vår värdefulla natur.

Vårt företag är våra medarbetare

ALS Limited har mer än 13 000 anställda som tillsammans bidrar med energi och innovation för att upprätthålla vårt varumärke på daglig basis.

Kan du vara vår nästa stjärna? Vår kontinuerliga tillväxt skapar tillfällen för såväl rekrytering som omflyttning i de 60+ länder som ALS är aktiva i. Vi söker ständigt efter nya talanger för att upprätthålla denna tillväxt.

Att investera i fortsatt framgång är en prioritet inom ALS och vi arbetar aktivt med att utveckla våra medarbetare för att vi ska vara utrustade att möta framtida utmaningar. Är du redo att göra skillnad och hjälpa oss att bygga en ljus framtid?

Code of conduct

Vår uppförandekod (Code of Conduct) är uppbyggd på principerna transparens, ärlighet och rättvisa. ALS är beslutna att följa lagar och regler i varje enskilt land vi är aktiva i.

 

Rättvisa och ärlighet

 

ALS respekterar och omfamnar rättvisa och mångfald på arbetsplatsen. Vi erbjuder en global och dynamisk miljö för våra anställda som tar tillvara på olikheter i kön, ålder, färdigheter, nationalitet och erfarenhet. ALS förstår verkligen innebörden i det stora bidrag som varje medarbetare tillför.
   

 

Kontakta oss