Starta din karriär på ett globalt, ledande företag inom analytisk kemi. ALS life sciences Sverige är en del av ALS Limited som med över 19000 anställda i över 70 länder är ett av världens ledande aktörer inom analytisk testning.

Det är inte ett jobb, det är en karriär

Vi förstår vikten av att utforska din potential och guida denna på ett sätt som säkerställer att varje medarbetare får så mycket ut av sin karriär på ALS som möjligt. Vårt diversifierade företag med laboratorier och kontor över hela världen öppnar för karriärsmöjligheter både internationellt och nationellt.

ALS learning centre

ALS erbjuder alla anställda möjlighet att träna och utveckla sina kärnkompetenser baserat på de individuella behoven. Kurser finns tillgängliga globalt för såväl tekniska och mjuka ämnen. Vi erbjuder även flera studieprogram, från praktik till ledarskapsutbildningar.

iLEAD Program

iLEAD (leadership enablement and development) programmet är designat för att hjälpa våra framtida ledare prestera och förbereda dem för framtida utmaningar.

Under 24 månader får gruppledare och chefer från hela ALS möjligheten att tillsammans utveckla sina färdigheter och kunskaper som framtida ledare inom verksamheten.

Varje iLEAD-grupp är översedd av en sponsor med senior ledarskapsbefattning och varje deltagare är kontinuerligt utmanad för att förbättra och utveckla sitt ledarskap. iLEAD är tillgängligt i samtliga regioner inom ALS, på flera språk.