ALS onlinetjänst

Genom ALS Scandinavia Online får du möjlighet att se orderstatus på inneliggande order och även ladda hem dina analysresultat direkt från webbplatsen.

Aktivera ALS Onlinetjänst
För att kunna logga in på ALS Scandinavias Onlinetjänst krävs att du är registrerad som kund hos oss och har aktiverat ditt konto för ALS Online. Vi registrerar dig som kund när vi har mottagit prover från dig (se ”Förstagångskund?” nedan). Tjänsten aktiveras genom att formuläret nedan fylls i och skickas till oss. Inloggningsuppgifter (kundnummer och lösenord) kommer då att skickas per e-post till den e-postadress som finns registrerad i vårt kundregister eller med brev om så önskas. Observera att vi inte vidtar några särskilda säkerhetsarrangemang när vi skickar kundnummer och lösenord via e-post.

Förstagångskund?
Har du ännu inte skickat in några prover till oss men planerar att göra det? Vi upprättar ett kundnummer åt dig i samband med att de första proverna registreras. När du har fått en orderbekräftelse med dina första prover finns du i vårt kundregister och kan aktivera ALS Online.

 

Vi håller på att vidareutveckla vår onlinetjänst och stegvis inför vi nya funktioner. Det har tillkommit nya funktioner och gränsnittet kan se lite annorlunda ut jämfört med denna något gamla instruktion, ALS Scandinavia Online (pdf)

 

* alla fält är obligatoriska

Företag / Organisation * Namn *
Adress* Postnummer och ort*
Skicka kundnummer och lösenord via
 
Kontakta mig via e-post eller telefon etc. *
Submitting...

Observera att vi inte vidtar några särskilda säkerhetsarrangemang när vi skickar kundnummer och lösenord via e-post.

Vi skickar meddelandet till den e-postadress som du har registrerat hos oss tidigare. Finns ingen e-postadress registrerad skickar vi inloggningsuppgifterna med brev.