Genom ALS Scandinavia Online får du som företagskund möjlighet att se orderstatus på inneliggande order och även ladda hem dina analysresultat direkt från onlinetjänsten. Du kan även registrera dina prover och beställa provkärl.

Företagskund? Aktivera ALS Online

För att kunna logga in på ALS Scandianvias Onlinetjänst krävs att du är registerad som kund hos oss och har aktiverat ditt konto för ALS Online. Vi registrerar dig som kund när vi har mottagit prover från dig (se ”Förstagångskund?” nedan). Tjänsten aktiveras genom att formuläret nedan fylls i och skickas till oss. Inloggningsuppgifter (kundnummer och lösenord) kommer då att skickas per e-post till den e-postadress som finns registrerad i vårt kundregister eller med brev om så önskas.

Observera att vi inte vidtar några särskilda säkerhetsarrangemang när vi skickar kundnummer och lösenord via e-post.

Online systemet kan innehålla känslig företagsinformation, det åligger därför dig att meddela oss att kontot ska stängas ner när du slutar eller byter arbetsgivare.

Genom att aktivera ALS Online godkänner du att vi lagrar den informationen du ger oss. 

Förstagångskund?

Har du ännu inte skickat in några prover till oss men planerar att göra det? Vi upprättar ett kundnummer åt dig i sambarnd med att de första proverna registeras. När du har fått en orderbekräftelse med dina första prover finns du i vårt kundregister och kan aktivera ALS Online. 

Vi utvecklar ständigt vår onlinetjänst och inför stegvis nya funktioner och gränssnitt. Gränssnittet kan därför avvika något jämför med instruktioner, ALS Online.