Karriär

Starta din karriär på ett globalt, ledande företag inom analytisk kemi. ALS Scandinavia AB är en del av ALS Limited som med 13 000+ anställda i över 50 länder är ett av världens ledande aktörer inom analytisk testning.

Det är inte ett jobb, det är en karriär.

ALS learning centre

Vi förstår vikten av att utforska din potential och guida denna på ett sätt som säkerställer att varje medarbetare får så mycket ut av sin karriär på ALS som möjligt. Vårt diversifierade företag med laboratorier och kontor över hela världen öppnar för karriärsmöjligheter både internationellt och nationellt. ALS erbjuder alla anställda möjlighet att träna och utveckla sina kärnkompetenser baserat på de individuella behoven. Kurser finns tillgängliga globalt för såväl tekniska och mjuka ämnen. Vi erbjuder även flera studieprogram, från praktik till ledarskapsutbildningar.

LEDIGA JOBB >

iLEAD Program

Klicka här för att se lediga tjänster hos ALS.

iLEAD (leadership enablement and development) programmet är designat för att hjälpa våra framtida ledare prestera och förbereda dem för framtida utmaningar.

Under 24 månader får gruppledare och chefer från hela ALS möjligheten att tillsammans utveckla sina färdigheter och kunskaper som framtida ledare inom verksamheten.

Varje iLEAD-grupp är översedd av en sponsor med senior ledarskapsbefattning och varje deltagare är kontinuerligt utmanad för att förbättra och utveckla sitt ledarskap. iLEAD är tillgängligt i samtliga regioner inom ALS, på flera språk.

   

 

Kontakta oss