Aktuellt

Sommartävling- förlängd svarstid?

20 jun 2017

Många som skickar in prover nu i sommartid går själva på semester. Alla behöver därför eventuellt inte resultat enligt normal svarstid? Kan du tänka dig att förlänga svarsdatumet med minst en vecka är du med i dragningen av ett presentkort till ett värde av 1000kr på Cervera/Stadium/Expert (valfritt).

Tävlingsregeler:
Vi ber dig som skickar in prover, att på orderblanketten fylla i förlängd svarstid samt vilken vecka eller vilket datum du senast vill ha dina svar. Du som skickar in orderblanketter med minst en veckas förskjutet svarsdatum kommer att delta i dragningen av ett presentkort till ett värde av 1000 kr på Cervera/Stadium/Expert (valfritt).
Tävlingsperiod: Start v. 26 t.o.m. v. 33.

Sommarinfo:

  • Luleå: Vi har begränsad möjlighet att utföra specieringar såsom As och Methyl-Hg under veckorna 27, 28, 29 och 30. Under dessa veckor erbjuder vi inga specieringar av Se. Vänligen kontakta ALS i Luleå för mer information.
  • Stockholm: Vi har begränsad möjlighet att utföra Quick tjänster v. 29, 30 och 31 eftersom vi inte har någon kvällsbemanning. Vänligen kontakta ALS i Stockholm för mer information. 

Vi har öppet som vanligt dag före Midsommarafton, fredag 23:e håller vi stängt.

Nu vill vi passa på att önska er alla en riktigt fin Midsommar och Sommar!

Vännerna på ALS